fbpx

Melabur Dengan SENTUH Dan Nikmati Ganjaran Hebat

Published by sentuh on

Atas permintaan tempahan yang tinggi, SENTUH kini dalam misi menaik taraf perkhidmatan dan juga dalam usaha meluaskan peniagaan. Dalam usaha untuk meluaskan perniagaan dan mengukuhkan nama, SENTUH kini membuka peluang kepada orang ramai bagi bersama-sama berpeluang berjaya dan membantu memulihkan ekonomi.

Selain daripada membantu terapis Sentuh menjana pendapatan, kami juga akan menyediakan lebih banyak program latihan secara eksklusif untuk memastikan mereka mencapai tahap pencapaian yang lebih tinggi. Sekaligus membantu menaikkan bilangan tempahan. Sebagai langkah memastikan misi ini berjaya, Sentuh kini sedang mengumpulkan dana untuk mengembangkan lagi sayap. Inilah masanya untuk anda melabur di Sentuh!

SENTUH kini dalam misi mengumpul dana dalam program Crowdfunding Ekuiti (ECF) di pitchIN.com. ECF adalah satu bentuk pengumpulan dana baru yang membolehkan syarikat start-up seperti Sentuh memperoleh modal melalui pelaburan ekuiti kecil menggunakan platform berdaftar iaitu PitchIn.my. ECF membolehkan para pelabur menjadi pemegang saham syarikat.

Rebut peluang keemasan ini untuk menjadi sebahagian daripada misi SENTUH melebarkan perniagaan dan membantu meningkatkan perkhidmatan kami.

Kami kini menawarkan minimum 100 unit blok dengan harga serendah RM1800 seunit dengan sasaran RM500,000 untuk jumlah keseluruhan dana sebelum menutup kempen pengumpulan dana pada 6 Oktober ini (atau mana-mana yang lebih awal)

Pelaburan anda memberi makna kepada kami dalam misi menjadi platform digital kesihatan terunggul di rantau Asia Tenggara. Untuk melakukan pelaburan, klik link di sini -> http://bit.ly/sentuh-ecf

Ganjaran yang bakal anda nikmati sekiranya melabur di SENTUH seperti berikut:


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *