Wanita di Johor Bahru kini dah boleh nikmati pengalaman berurut di rumah bersama servis House Call Sentuh!

Published by sentuh on

Berita gembira buat warga JB kerana kami kini dah kembali aktif beroperasi di JB! 😃
Walau bagaimanapun, buat sementara waktu hanya therapist wanita sahaja yang available dan servis terhad untuk pelanggan wanita. InshaAllah, therapist lelaki dan juga pelanggan lelaki bakal menyusul kemudian. Nantikan pengumuman dan makluman dari kami dari masa ke semasa

Mengimbau kembali kenangan dalam tempoh masa 1-3 tahun ini, sebelum zaman pandemik, kita telah pun ada dan beroperasi di Johor Bahru, Johor. Namun begitu, therapist di Johor Bahru pada ketika itu masih berada dalam keadaan yang agak terhad.

Segalanya telah berubah kini sejak kami melancarkan program Program Micro Connector, Bina-Mula-Berjaya (Bina-Mula-Berjaya) yang disokong oleh SME Corp. Malaysia & juga Min Qalby Foundation pada bulan Mac tahun ini. Sejumlah therapist wanita di dalam kawasan Johor Bahru telah dipilih dan dilatih bakat dan juga kemahiran yang mereka ada dalam bidang urutan.

Wajah-wajah ceria therapist wanita kami usai dari Program Micro Connector, Bina-Mula-Berjaya (Bina-Mula-Berjaya)

Jika anda baru pertama kali nak cuba servis House Call kami, jangan lupa untuk dapatkan diskaun RM20 dengan menggunakan promocode SEN20 semasa anda membuat tempahan melalui applikasi mudah alih kami!