ALUNAN – Koleksi Produk Spa Terbaik Untuk Tubuh Anda

Published by sentuh on

It’s massage time! Anda juga boleh melakukan DIY spa sendiri di rumah, asalkan menggunakan produk spa yang memberikan kepuasan maksima.

Alunan, rangkaian produk spa yang menjanjikan kepuasan ketika kulit anda dibelai. Alunan tampil dengan enam produk terbaik iaitu Belai Belai ( Aromatherapy Deluxe Massage Oil), Gemalai Relaxing Luxurious Foot Bath With Epsom Salt & Rose Geranium, Jari Menari Clarifying Body Gommage With Adzuki Beans & Cinnamon, ULEK Body Mask, Oriental Essential Oil : Suasana dan Turun Temurun (Deep Tissue Deluxe Massage Oil).

Menjadi pilihan pelanggan SENTUH ketika rawatan spa dan urutan, produk ALUNAN mempunyai kebaikan untuk kulit anda. Kini anda boleh mendapatkan kesemua produk ALUNAN dengan diskaun 30% sementara stok masih ada. Jom check out kebaikan dan bahan kandungan produk ALUNAN.

Dapatkan produk ALUNAN sekarang. Klik di sini: ALUNAN

Belai Belai ( Aromatherapy Deluxe Massage Oil)
RM55.15 *selepas diskaun

Kombinasi unik minyak aromatik yang menenangkan menjadikan sesi urutan aromaterapi anda lebih indah. Membuatkan kulit menjadi lembut berseri.


Oriental Essential Oil : Suasana
RM40.60 *selepas diskaun

Sesuai dengan nama, SUASANA menjanjikan anda suana yang tenang dan nyaman. Tidak kira di mana, haruman segar sitrus membuatkan mood anda baik sepanjang hari.


Gemalai Relaxing Luxurious Foot Bath With Epsom Salt & Rose Geranium
RM12.60 MYR *selepas diskaun

Kaki juga perlukan belaian. Ia bukan sahaja membantu memulihkan kaki yang letih dan bengkak malah membantu menghapuskan bau yang kurang menyenangkan.


Jari Menari Clarifying Body Gommage With Adzuki Beans & Cinnamon
RM21.55 *selepas diskaun

Skrub tubuh dengan kandungan Adzuki Beans dan kulit kayu manis. Bukan sahaja mengharumkan tubuh malah menyingkirkan kulit mati di tubuh sekaligus membuatkan kulit cerah dan berseri.


Turun Temurun (Deep Tissue Deluxe Massage Oil)
RM48.15 *selepas diskaun

Minyak urutan ini sesuai untuk urutan tradisional ataupun deep tissue massage. Dengan rasa sensasi dan segar daripada ucalyptus oil, lemon dan lavender, minyak urutan Turun Temurun membantu melegakan sakit sendi dan otot.


ULEK Body Mask
RM22.95 *selepas diskaun

Balut tubuh anda dengan body mask yang disuntik dengan lemongrass, lavender & rosemary. Refreshing, uplifting and calming.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *