fbpx

Ada DUIT RAYA Untuk Anda Sempena Sambutan Raya Haji!

Published by sentuh on

Sambutan Hari Raya Haji kali ini bakal disambut penuh kemeriahan kerana Aidilfitri yang lalu, Malaysia masih dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB).

Semalam, Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, mengumumkan sambutan Hari Raya Haji tidak seperti sambutan Aidilfitri yang lalu.

Perjalanan merentas negeri dan daerah dibenarkan namun orang ramai perlu mematuhi semua prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan kerajaan.

Sempena dengan meraikan ‘kebebasan’ ini, SENTUH tampil dengan promosi buat anda yang belum memuat turun aplikasi kami. Muat turun sekarang, daftarkan diri anda dan terima duit raya bernilai RM30.

Kempen #SentuhRayaSakan ini bertujuan untuk memudahkan pelanggan setia kami untuk menempah servis yang disediakan. Apatah lagi, servis urutan mendapat sambutan yang tinggi sejak kerajaan mula membenarkan servis spa dan urutan memulakan perkhidmatan sejak Julai lalu.

Sesuai untuk anda yang malas keluar ke spa dan lebih selesa melakukan sesi urutan sambil bermalasan di rumah, SENTUH adalah solusinya! Check out servis kami di sentuh.my dan nikmati duit raya RM30 (diskaun potongan) untuk sebarang servis bermula 28 Julai ini.

How to receive RM30 duit raya:

1. Muat turun aplikasi SENTUH (untuk pengguna yang belum mendaftar)
2. Daftar maklumat peribadi seperti nama, jantina, alamat dan email
3. RM30 dalam bentuk baucer tunai dan akan diletak dalam MY VOUCHER
4. Pilih servis pilihan dan tebus RM30 anda

Promo bermula 28 Julai – 2 Ogos 2020. Baucer boleh di tebus bila-bila masa tertakluk terma dan syarat.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *